INOVACIJE – PASTI IN ZGODBE O USPEHU

V tednu med 9. in 13. oktobrom 2017 bo v okviru multikonference Information Society 2017 v organizaciji Centra za prenos tehnologij in inovacij na Institutu »Jožef Stefan« potekala 10. Mednarodna konferenca o prenosu tehnologij.

Na letošnji konferenci bodo obravnavane sledeče tematike:

  • Raziskave in inovacije za Evropo
  • Odgovorne raziskave in inovacije (predstavitev koncepta, primeri dobrih praks, izkušnje)
  • Kako družbo/javnost vključiti v načrtovanje raziskav in inovacij?

Več tematik 10. Mednarodne konference o prenosu tehnologij bo objavljenih kmalu!

 
banner

 

NAGRADA ZA NAJBOLJŠE INOVACIJE V LETU 2017

Na konferenci bomo podelili posebno nagrado za najboljše inovacije z javnih raziskovalnih organizacij v letu 2017. Poudarek tekmovanja je na predstavitvi poslovnih predlogov pred ocenjevalno komisijo, ki jo sestavljajo investitorji in strokovnjaki s področja komercializacije tehnologij. Člani komisije bodo ocenili tržni potencial predstavljenih inovativnih tehnologij in tehnologije z najvišjim tržnim potencialom nagradili z denarnimi nagradami v skupni višini 2500 EUR!    Sodeluj

MEDNARODNI PARTNERSKI DOGODEK: R2B SESTANKI

V okviru konference bodo potekali vnaprej načrtovani R2B (Research-to-Business) sestanki, tekom katerih se bodo lahko predstavniki raziskovalnih organizacij in podjetij pogovorili o morebitnih razvojnih rešitvah, invencijah in komercialno zanimivih tehnologijah. Tovrstni sestanki predstavljajo izjemno priložnost za vzpostavitev bodočih raziskovalnih sodelovanj in poslovnih sinergij. Lansko leto se je partnerskega dogodka udeležilo več kot 150 raziskovalcev, predstavnikov podjetij in samostojnih podjetnikov.

Prijavi se tukaj!

 

CILJI ORGANIZACIJA LOKACIJA PROGRAM NAGRADE REGISTRACIJA