16. maja, 2019

ELITE-S: Možnost štipendiranja na področju IKT standardizacije 31. 5. 2019, Irska

ELITE-S je program znotraj projekta Marie Skłodowska-Curie in je namenjen izobraževanju na področju standardizacije informacijsko-komunikacijskih tehnologij.

Postdoktorske raziskovalce s tekočim znanjem angleškega jezika in ki niso v zadnjih treh letih na Irskem preživeli več kot dvanajst mesecev, vabijo k oddaji vloge za dvoletno štipendijo v tematskih sklopih predpisov in skladnosti (Regulations and Compliance),analitike in ohranjanja vsebine (Content Analytics and Content Preservation), podatkovnega in procesnega upravljanja (Data and Process Management) ter interoperabilnosti (Interoperability).

Raziskovanje bo potekalo v sodelovanju z enim izmed partnerjev (DCU – Dublin City University, DIT – Dublin Institute of Technology, UCD – University College Dublin, TCD – Trinity College Dublin), v kasnejšem obdobju pa tudi z gospodarstvom.

V postopku prijave navajajo ogled raziskovalnih področij in mentorjev, katerim se predstavi predlog sodelovanja in po odobritvi se z njihovo pomočjo predlog pripravi za oddajo.

Rok za oddajo je 31. maj 2019 do 23:59 po irskem času, pri čemer se uporabijo predloge A, B, C in D. Po izvedenem preverjanju, bodo prijavljene, ki bodo dosegli 70 % ali več pri ocenjevanju, povabili na končni intervju.

Dodatne informacije so na voljo v letaku.