Na Centru za prenos tehnologij in inovacij smo od časa ustanovitve Centra l. 2011 do danes skupaj s svojimi partnerji oddali številne uspešne prijave na različne nacionalne in evropske razpise. Na ta način smo na področju priprave projektnih pridobili pomembne in bogate izkušnje, na podlagi katerih vam lahko kompetentno svetujemo in pomagamo.


Zainteresiranim odsekom nudimo:

  • pomoč pri pripravi posameznih delov projektnih prijav (npr. upravljanje, komunikacija, razširjanje, uporaba);
  • pomoč pri pripravi pravnih dokumentov, povezanih s projektnimi prijavami (npr. konzorcijske pogodbe);
  • pomoč pri vložitvi projektnih prijav;
  • pomoč pri iskanju projektnih partnerjev in mednarodni promociji aktivnosti odsekov preko mreže Enterprise Europe Network ter preko mreže Vision 2020, katerih člani smo;
  • organiziramo tudi predavanja, delavnice in seminarje na temo projektnih prijav in drugih s tem področjem povezanih tem.

V obliki mesečnega pregleda razpisov pošiljamo aktualne informacije o odprtih nacionalnih in EU razpisih. V kolikor bi želeli biti med prejemniki pregleda razpisov tudi vi, nam pišite na tehnologije@ijs.si.
 
Ob tem vam ažurirano bazo aktualnih nacionalnih in EU razpisov ponujamo tudi na naših spletnih straneh, ustrezen razpis zase pa lahko najdete s pomočjo zmogljivega iskalnika.
 
Poiščite razpis zase!
 
Pripravili smo tudi dokument, za katerega menimo, da bo raziskovalcem v pomoč pri dopolnjevanju pravnih vsebin in pripravi pravnih dokumentov, povezanih s projektnimi prijavami (dostopno samo Interno z IJS IP/DNS/VN, v angleškem jeziku):
 
PIL: Zaščita, izraba, ozadje, management, odprt dostop
 
 
 
 

V primeru vprašanj nam pišite na tehnologije@ijs.si. Z veseljem vam bomo pomagali!