16. maja, 2019

Konferenca European Biomass to Power 6.-7. 11. 2019, Finska

IME DOGODKA: 9th Annual Edition of European Biomass to Power

ORGANIZATOR: ACI

TERMIN: 6. in 7. november 2019

LOKACIJA: Helsinki, Finska

OPIS: Active Communications International (ACI) bo letos že devetič organiziral dvodnevno konferenco European Biomass to Power, kjer bodo obravnavani izzivi in priložnosti elektrarn na biomaso, obstoječe stanje v industriji biomase, obeti na evropski ravni, možnosti za vlaganje, različni viri biomase in trajnostna naravnanost le-te kot osnove za gorivo/energijo, kot tudi vsebine povezane s skladiščenjem biomase, študije primerov, zakonodaja in regulacija.

K udeležbi vabijo podjetja, proizvajalce, trgovce in distributerje biomase, trgovinska združenja, svetovalna podjetja na področju obnovljivih virov energije ter ostale akterje, ki delujejo v teh okvirih.

Poleg udeležbe vabijo tudi k sodelovanju s predstavitvami v trajanju dvajset do trideset minut, za katere lahko posredujete izvleček na elektronski naslov mkryukov@acieu.net (Mikhail Kryukov).

Dan pred pričetkom konference (5. november 2019) bodo za omejeno število udeležencev in sponzorjev pripravili obisk tamkajšnje elektrarne Helen Oy’s Salmisaari Power Plant.

REGISTRACIJA: je možna preko spletne strani. Cena vstopnice za udeležbo na konferenci je 1.695 funtov (1.355 funtov z 20 % popustom za zgodnje prijave), medtem ko je cena paketa z dokumentacijo (brez udeležbe na konferenci) 470 funtov. Plačilo je možno s kartico.

DODATNE INFORMACIJE: o konferenci in spremljajočih aktivnosti si lahko ogledate na spletni strani.