6. junija, 2019

Možnost sodelovanja na HiPEAC CSW Bilbao 28.-30. 10. 2019, Španija

IME DOGODKA: HiPEAC Computing Systems Week

ORGANIZATOR: Innovalia

TERMIN: 28.-30. oktober 2019

LOKACIJA: Bilbao, Španija

OPIS: Jesenska izdaja tedna računalniških sistemov bo potekala v kraju Bilbao in bo osredotočena na digitalno transformacijo in inovacije kot rdečo nit dogodka. Programsko bo dogodek razdeljen na tematske sklope v obliki forumov, na katerih raziskovalci izmenjajo izkušnje.

K sodelovanju in pripravi tematskih sklopov vabijo vse zainteresirane in ki bodo svoje predloge povezali z Vizijo vozlišča HiPEAC in jo nadalje razvijali. Na voljo bodo tudi določena sredstva za kritje potnih ali namestitvenih stroškov za ključne osebe na posamični predstavitvi.

V prijavi naj se poleg naslova vsebinskega sklopa navede še cilje, načrt, predlagane predavatelje/govorce, število vsebinskih sklopov (1-4) v trajanju devetdeset minut in ali se potrebuje finančno pomoč.

REGISTRACIJA: se izvede po predhodnem obvestilu o nameri oddaje prijave z osnutkom teme na elektronski naslovxavim@ac.upc.edu (Xavier Martorell) do 14. junija 2019 in sicer v obliki končne različice preko prijavnega obrazca do 28. junija 2019. Odločitev o uvrstitvi vsebin na dogodek bo predvidoma sprejeta julija.

DODATNE INFORMACIJE: so dosegljive v objavljeni najavi.