21. junija, 2019

Podaljšana možnost sodelovanja na Euro Science 2020 5.-9. 7. 2020, Trst

IME DOGODKA: Euro Science Open Forum 2020

ORGANIZATOR: Fondazione Internazionale Trieste (lokalni organizator)

TERMIN: 5.-9. julij 2020

LOKACIJA: Porto Vecchio, Trst

OPIS: Euro Science predstavlja največji festival znanosti na področju Evropske unije, kjer se na enem mestu srečajo lokalne agencije, politični odločevalci iz Evrope in širše okolice, predstavniki gospodarstva, znanstveniki, mladi raziskovalci in študenti. Zajema tako naravoslovne kot družboslovne znanosti, utrjuje vlogo znanosti v družbi in v političnih procesih ter povezuje evropsko znanstveno skupnost z uveljavljenimi svetovnimi partnerji.

Čeprav se dogodek organizira na vsaki dve leti in se bo odvijalo šele čez dobro leto, že sedaj zbirajo prijave za sodelovanje v različnih programih (znanost, poslovanje, kariera), v katerih so na voljo raznovrstni vsebinski sklopi (energija, pametna mesta, 4. industrijska revolucija, inovacijski ekosistemi, raziskovalni centri in podobno).

REGISTRACIJAza programe je podaljšana do 7. julija 2019 do 23:59 (CET) preko krovne strani dogodka oziroma na prijavni strani. Udeleženci oziroma govorci iz določenih držav se bodo glede na dosežene rezultate pri ocenjevanju oddanih predlogov samodejno potegovali za povračilo potnih stroškov in stroškov nastanitve (do največ 450 evrov).

DODATNE INFORMACIJE: si lahko ogledate v letaku.