18. julija, 2019

Spletni seminar in program BWCON 18. in 26. 7. 2019, Nemčija

Baden-Württemberg: Connected e.V. (BWCON) je vodilna poslovna skupnost za promocijo visokotehnoloških sektorjev regije Baden-Württemberg in vključuje preko 600 članov. Izhodišče skupnosti predstavljajo informacijsko-komunikacijske tehnologije na področjih mobilnosti, proizvodnje, zdravja in energije, vzpostavljeno pa imajo tudi platformo za medsektorsko povezovanje razvijalcev, uporabnikov in investitorjev.

V letošnjem letu so postali partner UC Berkeley tehnoloških centrov iz Silicijeve doline in kot eden izmed temeljev sodelovanja boInnovation leadership program for leaders, namenjen vodstvenemu kadru, investitorjem, poslovnim angelom in podjetnikom. Z njim želijo podpirati razvoj zagonskih podjetij. Trajal bo eno leto z enotedenskim izobraževanjem o upravljanju inovacij na UC Berkeley in petimi nadaljnjimi srečanji v regiji Baden-Württemberg.

Za podrobnejšo predstavitev programa in priložnosti, bodo 18. in 26. julija 2019 ob 17:00 organizirali spletna seminarja (v trajanju približno 30 minut). Prijave sprejemajo preko elektronskega naslova koenig@bwcon.de (Marc König). Podrobnejše informacije so na voljo na spletni strani.