18. julija, 2019

Razstava kitajskih podjetij 29.-30. 8. 2019, Ljubljana

IME DOGODKA: The 8th Shanghai Fair 2019

ORGANIZATOR: Shanghai Public Diplomacy Association in drugi

TERMIN: 29. in 30. avgust 2019

LOKACIJA: Gospodarsko razstavišče – dvorana Kocka (A2) in Kupola (A), Dunajska cesta 18, Ljubljana

OPIS: Shanghai Fair je mednarodno uveljavljena razstava, na kateri se že od leta 2012 predstavijo vodilna podjetja kitajskega območja in po gostovanju v drugih vzhodnoevropskih državah, se bo letos odvijala v Sloveniji.

Na več kot 4000 kvadratnih metrov se bo dvodnevnega dogodka samo iz Kitajske udeležilo preko 110 podjetij in 198 razstavljavcev z namenom poslovnega sodelovanja s slovenskimi podjetji in organizacijami. Potekali bodo poslovni sestanki, organizirane bodo okrogle mize, izvedeni bodo kulturni nastopi kot tudi preizkušanje kitajskih dobrot.

Vsebinsko se bo dogodek osredotočil na številna področja, izostala pa ne bodo področja kot so informacijsko-komunikacijske tehnologije, elektronska oprema, kemični in različni visokotehnološki izdelki.

Vzporedno bodo na voljo tudi dvostranska srečanja, ki bodo vsebinsko pokrivala tudi področja znanosti in tehnologij, informacijsko-komunikacijskih tehnologij ter tehnologij LED.

Udeležba je brezplačna, samo vstopnico pa bo možno zamenjati za srečko za nagradno žrebanje na samem razstavnem prostoru.

REGISTRACIJA: za pridobitev brezplačne vstopnice in za prijavo na dvostranska srečanja poteka preko spletne strani dogodka.

DODATNE INFORMACIJE: so na voljo na spletni strani Sail of Shanghai.