14. avgusta, 2019

CONCORDIA – Dan odprtih vrat 16.-17. 10. 2019, Luksemburg

IME DOGODKA: Concordia open door 2019

ORGANIZATOR: Concordia

TERMIN: 16. in 17. oktober 2019

LOKACIJA: Alvisse Parc Hotel, Luksemburg

OPISConcordia (Cyber Security Competence for Research and Innovation) predstavlja projektno zasnovani ekosistem za podporo predstavnikom kibernetske varnosti z izobraževanji, portfeljem orodij, vrhunskih tečajev in storitev za zagonska podjetja.

Kot korak h krepitvi evropske skupnosti, oktobra prirejajo dvodnevni dogodek Concordia Open Door s področja kibernetske varnosti in raziskav.

V prvi vrsti je dogodek namenjen predstavnikom različnih področij dela, od zakonodaje prek poslovanja do informacijsko-komunikacijskih tehnologij. Srečanje stremi k:

(1) pregledu ključnih trendov
(2) osnovanju prihodnjega evropskega kompetenčnega centra kibernetske varnosti

Prikazani bodo primeri uspešnega sodelovanja med gospodarstvom in akademsko sfero pri premoščanju izzivov, spodbudilo pa se bo tudi vključevanje žensk v dejavnost kibernetske varnosti. Prav tako bo dogodek odlična priložnost za navezovanje poslovnih stikov in partnerstev za oblikovanje konzorcijev za razpise.

REGISTRACIJA: je na voljo na spletni strani, pri čemer je za prijave do 13. 9. 2019 v veljavi znižana cena (150 evrov), po tem datumu pa redna (250 evrov). Za akademsko sfero, javne organizacije in partnerje Concordie je udeležba oproščena plačila.

DODATNE INFORMACIJE: podrobnejši program z ostalimi informacijami, je na voljo na spletni strani dogodka.