3. septembra, 2019

Srečanje EEN za razpise, raziskave in partnerstva 10. 9. 2019, Beograd

IME DOGODKA: 3rd Belgrade Horizon Business & Innovation Fair

ORGANIZATOR: EEN Serbia, Innovation center FME Belgrade, Center za prenos tehnologij in inovacij ter regijski partnerji

TERMIN: 10. september, 9:30 – 18:00

LOKACIJA: Faculty of Mechanical Engineering, Kraljice Marije 1611000, Beograd, Srbija

OPIS: Z namenom povezovanja na področju informacijsko-komunikacijskih tehnologij in ostalih znanosti s srbskimi podjetji, raziskovalnimi organizacijami in univerzami, bo septembra potekalo tretje redno srečanje 3rd Belgrade Horizon & Innovation Fair.

V enodnevnem dogodku se boste lahko zagonska podjetja, raziskovalci in inovatorji seznanili s tematikami dostopa do finančnih sredstev za inoviranje in internacionalizacijo, obenem pa tudi s spremembami pri prehodu iz obstoječega programa za raziskave in inovacije Horizon 2020 k prihajajočemu Horizon Europe, kot tudi s podrobnostmi pričakovanih tem razpisov s področja nanotehnologij, materialov ter raziskav, razvoja in inovacij v proizvodnih procesih.

Prav tako se boste lahko dogovorili za morebitna partnerstva, predstavili in razpravljali o novih projektnih idejah s čezmejnim sodelovanjem in vzpostavili mrežo novih poslovnih stikov. Poleg srečanj na mestu dogodka bodo preko spletne povezave omogočili srečanja za vse tiste, ki se ne bodo uspeli udeležiti dogodka v Beogradu, a bi se vseeno želeli pogovoriti z udeleženci.

REGISTRACIJA: je na voljo preko spletnega obrazca.

DODATNE INFORMACIJE: o srečanju si lahko ogledate na spletni strani.