1. oktobra, 2019

Najava dogodka SIO 2018-2019: Razvoj poslovnega modela in priprava pitcha za investitorja

Lokacija: Institut Jožef Stefan, Jamova cesta 39, Ljubljana. Soba C86.

Datum: 8. oktober 2019, od 10:30 do 14:00

Kontakt organizatorja: robert.blatnik@ijs.si/tehnologije@ijs.si

Center za prenos tehnologij in inovacij, Institut Jožef Stefan

POVZETEK DELAVNICE

Delavnica temelji na preteklih tematskih delavnicah, na katerih smo obravnavali orodja in metodologije za razvoj poslovnega modela trženja visokotehnološke inovacije. Na delavnici bomo z udeleženci pripravljali predstavitve njihovega pitcha, ki ga bodo udeleženci tudi poskusno izvedli. Vabljeni vsi potencialni podjetniki, podjetniki, dijaki, študenti, inovativni posamezniki, ki želite izpopolniti veščine predstavljanja svojega poslovnega predloga, ki temelji na trženju vaše invencije.

O DELAVNICI

Na delavnici bomo v štirih šolskih urah z udeleženci pripravljali (pitch) predstavitve načrtovanih poslovnih modelov, ki temeljijo na tehnoloških invencijah. Na delavnico vabimo vse, ki jih zanima trženje storitev oz. izdelkov na osnovi lastnih invencij preko licenciranja industriji oziroma v okviru lastnega (zagonskega) podjetja. Udeleženci delavnice bodo predstavitve lahko preizkusili pred drugimi udeleženci delavnice in jih uporabili za sodelovanje na finalnem delu tekmovanja najboljših invencij/inovacij iz JRO v letu 2019 s predvideno denarno nagrado. Udeležba na tekmovanju za udeležence ni obvezna.

Delavnico vodi mag. Robert Blatnik, višji strokovnjak za upravljanje s tehnologijami, strokovnjak za odcepljena podjetja, koordinator dogodkov, Certified Licensing Professional – CLP (vodja delavnice in moderator dogodka).

PROGRAM

NAVODILA ZA UDELEŽENCE

Vsi udeleženci naj s seboj prinesejo prenosni računalnik za urejanje (pitch) prezentacije.

PRIJAVE na delavnico zbiramo preko elektronske pošte: tehnologije@ijs.si

Za dodatne informacije v zvezi z dogodkom ali pomoč pri prijavi smo vam z veseljem na voljo preko elektronskega naslova.

S spoštovanjem, sodelavci CTT