12. novembra, 2019

HTH Styria Pitch & Partner 2020 27.-28. 1. 2020, Avstrija

IME DOGODKA: Health Tech Hub Styria – Pitch & Partner 2020

ORGANIZATOR: Joanneum Research, SFG, Science Park Graz, Center za prenos tehnologij in inovacij ter drugi

TERMIN: 27.-28. januar 2020

LOKACIJA: Gradec, Avstrija

OPIS: Konec januarja 2020 bo vnovič potekal mednarodni dogodek s področja zdravja in biotehnologij za zagonska podjetja, raziskovalce, investitorje, podjetja, predstavnike industrije in ostale akterje.

Poleg dvostranskih srečanj za navezovanje poslovnih stikov, boste lahko sodelovali na posebnem poslovnem izzivu, predstavili vaše poslovne ideje in projekte mednarodnim investitorjem, podjetjem in raziskovalni skupnosti, se seznanili z najnovejšimi dognanji na zadevnem področju, tudi preko nagovorov uglednih predavateljev, in podobno.

Priložnosti za navezovanje stikov in možnih poslovnih sodelovanj bo zaradi mednarodnega obeležja nešteto. Udeležba je brezplačna, sam dogodek pa bo potekal v angleškem jeziku.

REGISTRACIJA: na dogodek je možna do 26. januarja 2020 preko prijavnega obrazca. Za sodelovanje na poslovnem izzivu, predstavitvijo raziskovalnih idej/projektov in predstavitvijo pred investitorji se registrirate z izpolnitvijo prijavnega obrazca, dostopnega na povezavi na začetni strani platforme, in pošiljanjem na elektronski naslov hth@sfg.at do 30. novembra 2019.

DODATNE INFORMACIJE: so na voljo na platformi za dvostranska srečanja.