28. novembra, 2019

Najava dogodka SIO 2018-2019: Mladi upi – Kako načrtovati lastno podjetje? (1)

Lokacija: Srednja trgovska šola, Poljanska 28 a, Ljubljana
Datum: 17. december 2019 ob 8.20. uri

Kontakt organizatorja: robert.blatnik@ijs.si / tehnologije@ijs.si
Center za prenos tehnologij in inovacij, Institut “Jožef Stefan”

OPIS DOGODKA
Dijakom bomo predstavili osnove zagonskega podjetništva, metodologije razvoja in delovanja podjetja, osnove zaščite in trženja intelektualne lastnine, oblikovanje podjetniške ideje, ki temelji na intelektualni lastnini, in možnosti pomoči in priložnosti, ki jih mladi podjetnik ima na razpolago v Sloveniji in tujini. Na interaktivni delavnici bodo dijaki razvijali lastno poslovno idejo in razvijali veščine hitre (pitch) predstavitve svojega poslovnega predloga.

PROGRAM: Mladi upi. Zgodaj na podjetniško pot!

Delavnico bo izvedel:

mag. Robert Blatnik, višji strokovnjak za upravljanje s tehnologijami, strokovnjak za odcepljena podjetja, Certified Licensing Professional – CLP (vodja delavnice in moderator dogodka).

Za dodatne informacije v zvezi z dogodkom ali v primeru interesa za udeležbo, smo vam z veseljem na voljo. Pišete nam lahko na tehnologije@ijs.si.

Dogodke in podporne storitve izvajamo kot subjekt inovativnega okolja Institut Jožef Stefan v Republiki Sloveniji v letih od 2018 do 2019 »SIO 2018-2019«. Storitve so sofinancirane s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javne agencije