24. januarja, 2020

Predstavitev inovacij na ruskem sejmu Archimedes 24.-27. 3. 2020, Moskva

Ruski sejem Archimedes že vrsto let predstavlja stičišče za raziskovalce in predstavitev njihovih inovacij ter promocijo novih proizvodov in storitev. Samo v letu 2018 so se sejma udeležili predstavniki iz več kot 250 organizacij iz 26 držav širom sveta, predstavljenih pa je bilo približno 700 invencij in inovativnih projektov.

Izmed predstavljenih inovacij komisija izbere tudi tri najboljše, prav tako pa je možnost za implementacijo inovacije v gospodarstvo precejšnja, saj se po izsledkih do 80 % predstavljenih inovacij uveljavi v podjetjih. Podrobnosti o sejmu so na voljo na uradni spletni strani.

S strani slovenskega člana mednarodnega inovativnega kluba Archimedes smo prejeli vabilo za predstavitev inovacij na sejmu v obliki plakata z opisom inovacije ali s samo inovacijo, pri čemer pride v poštev tudi možnost osebne predstavitve.

Če vas zanima možnost predstavitve in povezava s članom kluba Archimedes, nas prosim do petka, 31. 1. 2020, obvestite na elektronski naslov tehnologije@ijs.si.