Mednarodna konferenca SGEM 2020 27. 6.-6. 7. 2020, Bolgarija

IME DOGODKA: 20th International Multidisciplinary Scientific GeoConference Surveying, Geology and Mining, Ecology and Management – SGEM 2020

ORGANIZATOR: SGEM World Science

TERMIN: 27. junij-6. julij 2020

LOKACIJA: Maritim Paradise Blue, Congress center (Bolgarija)

OPIS: Mednarodna konferenca SGEM 2020 bo že dvajsetič zapored gostila znanstvenike, raziskovalce, teoretike in uporabnike iz celega sveta z namenom izmenjave in izpopolnjevanja novih inovativnih tehnologij, odkritij in pristopov. Konferenca vsebinsko pokriva področja geologije, (geo)informatike, senzorjev, ekologije, energije, čiste tehnologije, nano-, bio- in vesoljske tehnologije za trajnostno naravnano prihodnost. Prav tako boste udeleženci lahko sodelovali s prispevki, plakati, delavnicami in ostalimi izobraževalnimi vsebinami kot tudi z razstavnim prostorom.

REGISTRACIJA: na konferenco je možna do 30. marca 2020 preko registracijske strani po znižani ceni in na kateri so navedeni posamezni koraki za prijavo, oziroma preko časovnice, kjer so navedeni datumi za prijavo in registracijo. Za sodelovanje s prispevki je prav tako možno prijavo oddati do omenjenega datuma, pri čemer podrobnosti za posamično obliko sodelovanja najdete na pregledni strani.

DODATNE INFORMACIJE: o dogodku so na voljo na uradni spletni strani konference.