5. februarja, 2020

HiPEAC dogodek z možnostjo sodelovanja 27.-29. 4. 2020, Finska

IME DOGODKA: Spring Computing Systems Week

ORGANIZATOR: HiPEAC, Tampere University

TERMIN: 27.-29. april 2020

LOKACIJA: Tampere

OPIS: HiPEAC v sodelovanju s finsko univerzo konec aprila pripravlja tridnevno srečanje, kjer boste člani projekta HiPEAC imeli priložnost sodelovati s prispevki, s katerimi boste lahko predstavili vaše raziskovalne dosežke in vzpostavili stike z ostalimi sodelujočimi, tudi za sodelovanje na prihajajočih projektih. Glavna tema srečanja bodo kiber-fizikalni sistemi (cyber-physical systems).

Zasnova posameznega vsebinskega sklopa je poljubna, na primer v obliki predstavitve, sekcije z vprašanji in odgovori, panela … Trajanje enega ali dveh vsebinskih sklopov je 90 minut. Za nameček boste organizatorji vsebinskih sklopov povabljeni k sooblikovanju naslednje vizije projekta HiPEAC, s katero se podpira raziskovalno dejavnost na področju informatike v Evropi.

REGISTRACIJA: poteka v več fazah. Do 21. februarja 2020 je treba posredovati obvestilo o nameri oddaje vloge za izvedbo vsebinskega sklopa na elektronski naslov xavim@ac.upc.edu (Xavier Martorell), skupaj z osnutkom vsebine. Do 28. februarja 2020 se odda končno vlogo preko prijavnega obrazca. Marca 2020 bo znana odločitev komisije o vključitvi predloga v končni program.

DODATNE INFORMACIJE: o dogodku so na voljo na spletni strani HiPEAC.