4. marca, 2020

Tehnično-znanstvena konferenca CNN TECH 2020 30. 6.-3. 7. 2020, Srbija

IME DOGODKA: CNN TECH 2020 – International Conference of Experimental and Numerical Investigations and New Technologies

ORGANIZATOR: Faculty of Mechanical Engineering – University of Belgrade, Innovation Center of Faculty of Mechanical Engineering in Center for Business Trainings

TERMIN: 30. junij-3. julij 2020

LOKACIJA: Zlatibor

OPIS: V idiličnem turističnem kraju Zlatibor bo poleti potekala tehnično-znanstvena konferenca CNN Tech 2020 z namenom predstavitve najnovejših dognanj in sodobnih pristopov, kot tudi deljenja izkušenj in dosežkov ter z izvedbo delavnic o tematikah intelektualne lastnine. Kot platforma za znanstvenike, raziskovalce, študente in inženirje, predstavlja mesto za raznovrstne vsebinske sklope kot so kemično in procesno inženirstvo, eksperimentalne tehnike, numerične metode, nove tehnologije in podobno.

Prav tako bo možno predstaviti prispevke. Prijave v obliki izvlečka ali celotnega besedila zbirajo do 15. 3. 2020 in po presoji komisije bodo izbrani avtorji o možnosti predstavitve obveščeni do 20. 3. 2020. Poleg predstavitve bodo prispevki lahko objavljeni tudi v zborniku konference.

Konferenca bo potekala v angleškem jeziku.

REGISTRACIJA: je na voljo na spletni strani, kjer so na voljo tudi informacije glede stroška udeležbe in načina plačila. Do 25. 4. 2020 so v veljavi znižane cene. Izpolnjen obrazec s kopijo izvedenega plačila se pošlje na elektronski naslov cnntechno@gmail.com.

DODATNE INFORMACIJE: o konferenci, obrazci za udeležbo in predloge za sodelovanje s prispevki, se nahajajo na uradni spletni strani konference.