7. maja, 2020

AAIC 2020 – mednarodna konferenca o umetni inteligenci 11. 5. 2020, svetovni splet

IME DOGODKA: Applied Artificial Intelligence Conference 2020

ORGANIZATOR: WKO, Center za prenos tehnologij in inovacij na Institutu ”Jožef Stefan” in partnerji

TERMIN: 11. maj 2020

LOKACIJA: svetovni splet

OPIS: V tretji izvedbi bo uveljavljeni dogodek Applied Artificial Intelligence Conference 2020 znova povezal udeležence s področja umetne inteligence.

Uporabniki in ponudniki rešitev se boste lahko seznanili z najnovejšimi trendi in spoznanji na tem področju, pri čemer bo osrednja tema uporaba umetne inteligence v poslovnem svetu. Med znanimi govorci bodo Eng Lim Goh iz Hewlett Packard EnterpriseAlex Shee iz Element AIMichael Spranger iz Sony AIJoe Peppard iz MIT Sloan School of ManagementDagmar Schuller iz audEERINGFrancisco Webber iz Cortical.io in drugi. Izvedene bodo raznovrstne delavnice za začetnike kot tudi za strokovnjake, pri čemer bo poudarek na sektorskih značilnostih uporabe umetne inteligence.

Vzporedno se boste lahko s preostalimi udeleženci srečali na vnaprej dogovorjenih dvostranskih virtualnih srečanjih, kjer se boste lahko pogovorili o tehnoloških izzivih in navezali stike za poslovne priložnosti. Po trenutnih prijavah bo prisostvovalo več kot 1000 sodelujočih iz številnih držav po celem svetu, tudi iz Slovenije.

Dogodek je brezplačen na podlagi predhodne registracije in bo potekal v virtualni obliki. Do vsebin in srečanj boste lahko dostopali preko spletnega brskalnika, pametnega telefona ali tablice.

REGISTRACIJA: na dogodek je na voljo do 10. maja 2020 preko registracijskega obrazca.

DODATNE INFORMACIJE: o konferenci in virtualnih dvostranskih srečanjih so dostopne na uradni spletni strani. Za dodatne informacije in podporo pri udeležbi na konferenci, se lahko obrnete na Center za prenos tehnologij in inovacij na Institutu ”Jožef Stefan” preko elektronskega naslova robert.premk@ijs.si.