7. maja, 2020

ECW 2020 – Evropski kibernetski teden 17.-19. 11. 2020, Francija

IME DOGODKA: European Cyber Week – ECW 2020

ORGANIZATOR: Pôle d’excellence cyber, Hopscotch Congrès in partnerji

TERMIN: 17.-19. november 2020

LOKACIJA: Le Couvent des Jacobins, Rennes

OPIS: Na vedno bolj obiskanem mednarodnemu dogodku European Cyber Week 2020 bodo tudi letos poglavitna področja vključevala kibernetsko obrambo, kibernetsko varnost in umetno inteligenco, vzporedno s poudarkom na raziskavah in inovacijah, izobraževanju in industrijskemu razvoju.

Izvedena bo 27. izdaja konference C&ESAR, druga konferenca o Umetni inteligenci in obrambi, konferenca o pametnih mestih, predstavljene bodo inovativne kibernetske rešitve navzočim (pitch), potegovati se bo možno v letošnjem že petem izzivu ”Capture the Flag”, podeljena bo ECW Literary Award, porajale se bodo nove karierne priložnosti, prav tako pa bodo na voljo številne možnosti za vzpostavljanje stikov s preostalimi udeleženci in podjetji. Program in vsebina se še dopolnjujeta.

REGISTRACIJA: je možna preko prijavne strani. Do vključno 27. septembra 2020 veljajo znižane cene, nato redne. Plačljiva je le udeležba na C&ESAR in/ali AI & Defense Conference, medtem ko je za ostala področja vstop prost na temelju predhodne registracije.

DODATNE INFORMACIJE: o evropskem kibernetskem tednu so ažurno dostopne na uradni spletni strani.