12. junija, 2020

Dvostranska R2B srečanja na 13. ITTC 8. 10. 2020, Ljubljana

IME DOGODKA: 13. ITTC R2B

TERMIN: 8. oktober 2020

LOKACIJA: Institut ”Jožef Stefan” (ali svetovni splet)

OPIS: V okviru 13. Mednarodne konference o prenosu tehnologij (ITTC, International Technology Transfer Conference) bodo potekala vnaprej načrtovana dvostranska srečanja med raziskovalci in podjetji (Research2Business, R2B) iz Slovenije in tujine, s katerimi spodbujamo izmenjavo znanja med akademskimi krogi in industrijo ter s tem prenos raziskovalnih rešitev na trg in v poslovne procese podjetij.

Z izbranimi sogovorniki boste lahko spregovorili o možnih razvojnih rešitvah, izumih in komercialno zanimivih tehnologijah, obenem pa se boste lahko seznanili z najnovejšimi dognanji na vašem področju delovanja.

Udeležba na dogodku je brezplačna. V luči spreminjajočih se razmer, bodo srečanja lahko potekala v virtualni obliki namesto na lokaciji Instituta ”Jožef Stefan”. Ažurne informacije bodo dostopne na uradni spletni strani.

REGISTRACIJA: Na dogodek se lahko do 8. oktobra 2020 prijavite preko prijavne strani.

DODATNE INFORMACIJE: Podrobnejše in ažurne informacijo o dogodku, načinu prijave in udeležencih si lahko ogledate na uradni spletni strani, na spletni strani konference oziroma preko elektronskega naslova tehnologije@ijs.si.

Konferenca ITTC predstavlja letni, nacionalni dogodek Konzorcija za prenos tehnologij iz JRO v gospodarstvo (Konzorcij KTT), ki je sofinanciran s strani Republike Slovenije (Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport) in Evropske unije iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.