29. julija, 2020

Priložnost sodelovanja s Provepharm Life Solutions 3. 8. 2020, Francija

Provepharm Life Solutions je francosko podjetje za raziskave na področju življenjskih znanosti in farmacije, s katerimi iščejo nove načine zdravljenja in razvoja terapij na podlagi molekul in peptidov. Z uporabljenimi postopki občutno skrajšujejo čas razvoja novih zdravil, znižujejo (razvojne) stroške in odkrivajo nove terapevtske lastnosti.

K sodelovanju pri nadaljnjem razvoju vabijo raziskovalce, sodelujoče na raziskovalnih projektih, inovatorje novih tehnologij, centre odličnosti in odcepljena podjetja, povezane s konjugacijo molekul in peptidov s terapevtskimi učinki. Predmet sodelovanja je dokaj široko določen, podrobnosti so vključene v dokumentu.

Podjetje bo sodelovanje podprlo s sredstvi, storitvami in izkušnjami na zadevnem področju, cilj pa bo skupen razvoj rešitve, ki jo bodo podprli tudi na klinični ravni in v fazi komercializacije.

Prijavo z nezaupnimi podatki lahko oddate preko spletne strani do 3. avgusta 2020, dodatne informacije pa lahko pridobite preko elektronskega naslova discover@in-part.co.uk.