29. julija, 2020

Chem-Match 2020 1.-9. 10. 2020, Frankfurt in svetovni splet

IME DOGODKA: Chem-Match: Corporates meet Startups

ORGANIZATOR: Hessen Trade & Invest GmbH

TERMIN: 1.-9. oktober 2020

LOKACIJA: Frankfurt in svetovni splet

OPIS: Kemična industrija se sooča s čedalje bolj perečimi izzivi digitalizacije, nujnosti izboljšav procesov in okoljske odgovornosti. Za uspešno premoščanje izzivov podjetja stremijo čedalje bolj k medsebojnemu sodelovanju, vse pogosteje tudi z zagonskimi podjetji in njihovimi inovativnimi rešitvami.

Tokratni dogodek Chem-Match bo navkljub virtualni izvedbi ostal zvest svojemu poslanstvu platforme za odprto inoviranje v kemični industriji za (zagonska) podjetja s področij kemije, biotehnologije, bioelektronike, okoljskih tehnologij in trajnostne naravnanosti, upravljanja digitalnih procesov in digitalnih inovacij.

Izvedba bo v treh sklopih. 1. oktobra 2020 bo izvedena virtualna delavnica ”Corporate Insights” z nasveti za pogajanja in komunikacijo s korporacijami. Teden dni kasneje – 8. oktobra 2020 – bodo organizirana dvostranska srečanja vzporedno s konferenco CIEX Europe 2020, na kateri bodo prisostvovali udeleženci celotne vrednostne verige v omenjeni gospodarski dejavnosti in tako predstavljajo odlično izhodišče za navezovanje stikov za sodelovanje. Omenjena srečanja bodo potekala virtualno, lahko pa tudi na prizorišču v Frankfurtu. V sklepnem delu, 9. oktobra 2020, pa se bodo izbrana zagonska podjetja skupaj z uveljavljenimi podjetji in korporacijami preizkusila v iskanju rešitev zelenih in digitalnih izzivov v sklopu ”Corporate Challenge Event’‘, dodatno pa tudi o morebitnem tesnejšem sodelovanju.

Udeležba na vseh sklopih dogodka je brezplačna.

REGISTRACIJA: na dogodek je na voljo preko spletne straniRok za prijavo na poslovni izziv je 11. september 2020, na delavnico 29. september 2020 in na dvostranska srečanja 7. oktober 2020.

DODATNE INFORMACIJE: o dogodku Chem-Match so objavljene na platformi dogodka oziroma v priloženi predstavitvi.