29. julija, 2020

Industrial Technologies 2020 26.-28. 10. 2020, svetovni splet

IME DOGODKA: Industrial Technologies 2020 – Transition to Sustainable Prosperity & EU Brokerage Event on KETs

ORGANIZATOR: Federal Ministry of Education and Research, Project Management Jülich, Enterprise Europe Network, Evropska komisija in ostali

TERMIN: 26.-28. oktober 2020

LOKACIJA: svetovni splet (Rheingoldhalle, Rheinstraße 66, 55116 Mainz v primeru fizične izvedbe)

OPIS: Tehnologije, uporabljene v industriji, predstavljajo temelj konkurenčnosti Evropske unije in imajo občuten vpliv na gospodarska gibanja. V luči nemškega predsedovanja Svetu Evropske unije, se bo odvila konferenca ”Industrial Technologies 2020 – Transition to Sustainable Prosperity”, v okviru katere bodo raziskovalne organizacije, podjetja in politični odločevalci imeli priložnost razpravljati o prihajajočih trendih, tehnoloških izzivih in o tem, kaj vse bo zahtevano za okrepitev evropskih industrijskih in raziskovalnih politik.

Poudarek bo na nanotehnologijah, naprednih materialih, biotehnologijah in naprednih proizvodnih postopkih ter na kakšen način jih uporabiti za socialno pravičen prehod v trajnostno naravnano in zeleno gospodarstvo.

Dodatno bodo organizirana tudi dvostranska srečanja za udeležence pri iskanju prvih kontaktov za nove razpise v okviru programa Horizon Europe.

Urnik konference:

– 26. oktober 2020: predkonferenčni simpozij
– 27. in 28. oktober 2020: konferenca in dvostranska srečanja

Pomembna informacija: zaradi aktualnih razmer, povezanih s koronavirusom, je izvedba dogodka trenutno predvidena v virtualni obliki

REGISTRACIJA: je možna do 14. oktobra 2020 preko registracijskega obrazca.

DODATNE INFORMACIJE: so dostopne na strani za dvostranska srečanja.