29. julija, 2020

Ceramic Network 2020 – osrednji francoski dogodek keramične industrije 4.-5. 11. 2020, Francija in svetovni splet

IME DOGODKA: Ceramic Network 2020

ORGANIZATOR: European cluster of ceramics

TERMIN: 4. in 5. november 2020

LOKACIJA: Limoges Ester Technopole in svetovni splet

OPIS: Francoski Limoges velja za eno izmed središč keramične industrije, saj so tamkajšnja podjetja uspešno preobrazila tradicijo izdelovanja izdelkov iz porcelana v industrijo tehnične keramike za področja kot so zdravje, okolje, aeronavtika, vesolje, energija, transport, elektronika in fotonika.

V letošnjem letu bo to francosko mesto gostilo sedmo izdajo mednarodnega dogodka za vse sodelujoče partnerje – dobavitelje, kupce in/ali udeležene na evropskih projektih – na področju keramike in pri prenosu zadevnih tehnologij.

Pod okriljem Enterprise Europe Network bodo potekala dvostranska srečanja v trajanju med 30 in 40 minut, prav tako pa se boste lahko seznanili z aktualnim stanjem preko predavanj o novih načinih uporabe keramike (vsebinsko zaokroženo v približno 30 minut), dodatno pa tudi z okoliškimi podjetji in organizacijami preko organiziranih terenskih obiskov.

Poleg spletne izvedbe dogodka se ga bo moč udeležiti tudi na mestu samem in v tem primeru nudijo možnost plačljivega razstavnega prostora in ostalih promocijskih priložnosti.

REGISTRACIJA: je na voljo preko prijavne strani, pri čemer je vstopnina za kupce brezplačna, za dobavitelje pa 95 EUR (brez DDV) oziroma v skladu z veljavnim cenikom.

DODATNE INFORMACIJE: so na voljo na uradni spletni strani dogodka.