29. julija, 2020

Virtualna dvostranska srečanja SMM 2020 18.-20. 11. 2020, svetovni splet

IME DOGODKA: Smart Manufacturing Matchmaking 2020 – Virtual edition (BE@SMM2020)

ORGANIZATOR: SPIN – Business Innovation Support

TERMIN: 18.-20. november 2020

LOKACIJA: svetovni splet

OPIS: Četrta industrijska revolucija – Industrija 4.0 – s spremembami posega na domala vsa industrijska področja in za podjetja prinaša poleg izzivov tudi številne priložnosti. Z letošnjim dogodkom Smart Manufacturing Matchmaking 2020 (SMM 2020) bodo v ospredju predvsem teme kot so internet stvari, uporaba virtualne/razširjene resničnosti v industriji, analitika masovnih podatkov, simulacije, avtonomni roboti, umetna inteligenca in strojno učenje v industrijskih procesih ter druge, za industrijo relevantne teme.

Z virtualnimi dvostranskimi srečanji v trajanju tridesetih minut, se boste lahko povezali s podjetniki, znanstveniki in raziskovalci za poslovna in projektna sodelovanja, kot tudi seznanili z najnovejšimi tehnologijami, novimi možnostmi uporabe inovacij v poslovne namene in tehnološkimi izzivi podjetij.

Za udeležbo na srečanjih zadostuje spletni brskalnik, mikrofon in spletna kamera, saj bodo v celoti potekala preko svetovnega spleta med 9. in 17. uro (zadnji dan le do 13. ure).

Organizator SPIN bo predvidoma septembra vzpostavil tudi platformo Virtual Company Mission za upravljanje poslovnih misij, ki bodo potekala v okviru SMM 2020, prav tako pa tudi za vnaprejšnje predlaganje inovativnih rešitev v obliki krajše predstavitve. Izmed njih bodo izvlečki izbranih predstavitev diseminirani med podjetji in za predlagatelje rešitev bo omogočena predstavitev in dvostransko srečanje s potencialnimi partnerji. Platforma bo zaživela predvidoma septembra na uradni spletni strani, do takrat pa lahko predloge pošljete na elektronski naslov smm2020@spin.srl.

REGISTRACIJA: je do 19. novembra 2020 dostopna na registracijski platformi, kjer so na voljo tudi dodatne informacije.