13. avgusta, 2020

Inovacije v zdravstvu – konferenca in dvostranska srečanja 15.-17. 9. 2020, svetovni splet

IME DOGODKA: B2B Health Innovation Market 2020

ORGANIZATOR: CEC/CCIC

TERMIN: 15.-17. september 2020

LOKACIJA: svetovni splet

OPIS: Vzporedno s portugalsko konferenco Health Clusters’s Innovation Conference za inoviranje v zdravstvenem sektorju na podlagi porajajočih se potreb, bodo potekala dvostranska srečanja.

Oba dogodka bosta povezala raziskovalce in podjetnike, ki se ukvarjajo z zdravstvenimi temami, politične odločevalce in ostale deležnike. O aktualnih temah bodo spregovorili Ricardo CorreiaFilipe Sousa in Peter Villax. Fizični del konference bo potekal na University of Coimbra, a bo obenem poskrbljeno za prenos preko svetovnega spleta.

Glavne teme bodo obsegale uporabo podatkov, njihovo integracijo in deljenje znotraj zdravstvenega sektorja, pametno integrirano zdravstvo in staranje ter sisteme za upravljanje v omenjenem sektorju.

Za udeležbo na dogodku ni vstopnine, pri čemer je število udeležencev na fizičnem delu dogodka zaradi zagotavljanja varnostnih ukrepov omejeno na 100 oseb.

REGISTRACIJA: na dvostranska srečanja je omogočena na prijavni platformi do 16. septembra 2020, za konferenčni del pa ločeno na uradni spletni strani do 14. septembra 2020. Za udeležbo je prijava obvezna, pri čemer se je za dvostranska srečanja in konferenčni del treba prijaviti posebej.

DODATNE INFORMACIJE: o srečanjih so dostopne na platformi za dvostranska srečanja.