24. septembra, 2020

Evropski zeleni dogovor – virtualna predstavitev in iskanje partnerstev za razpise 13.-14. 10. 2020, svetovni splet

IME DOGODKA: H2020 Virtual Brokerage Event on the European Green Deal

ORGANIZATOR: Enterprise Ireland, Invest Northern Ireland

TERMIN: 13.-14. oktober 2020

LOKACIJA: svetovni splet

OPIS: Na virtualnem dogodku bo podrobneje predstavljen Evropski zeleni dogovor (European Green Deal) z vsemi področji in pričakovanji Evropske komisije, kot tudi z zadnjimi relevantnimi informacijami, obenem pa se bo možno povezati z nacionalnimi kontaktnimi točkami in predstavniki projektno organizirane poslovne mreže Enterprise Europe Network.

Vsebine bodo namenjene majhnim, srednje velikim in velikim podjetjem ter raziskovalnim organizacijam, ki se bodo lahko že na samem dogodku medsebojno povezali oziroma iskali partnerstva za predstavljene priložnosti na področju zelenih tehnologij in prilagajanja proizvodnih procesov.

Dogodek je brezplačen, za udeležbo na virtualnih dvostranskih srečanjih pa se je treba udeležiti jutranjih predstavitev.

REGISTRACIJA: je na voljo do 2. oktobra 2020 preko prijavne platforme. Prijave bodo organizatorji predhodno preverili pred potrditvijo udeležbe.

DODATNE INFORMACIJE: so dostopne na spletni strani dvostranskih srečanj, kjer so že na voljo predstavitve številnih udeležencev.