11. novembra, 2020

Možnost sodelovanja s špansko platformo CARTO

Španska platforma CARTO istoimenskega podjetja, je ena vodilnih na področju uporabe podatkov o lokaciji za raznovrstne namene, pri čemer spodbuja inovacije in spreminja obstoječe poslovne modele. S samo zasnovo nudi na primer rešitve pri iskanju najbolj ustreznih poti v mestih, podpira trženjske aktivnosti in odločitve o umeščanju objektov v prostor, analizira in predstavlja podatke za sprejemanje tehtnih odločitev, pomaga pri izboljševanju procesov, predvideva prihodnja stanja in še mnogo več. Več o sami platformi je na voljo v zloženki.

Na razpisih Green Deal bodo s svojo rešitvijo sodelovali na področjih 1 – Increasing climate ambition: cross-sectoral challenges3 – Industry for clean and circular economy5 – Sustainable and smart mobility in 9 – Strengthening our knowledge in support of the European Green Deal. Podrobneje o prijavnih področjih si lahko ogledate v prvem in drugem profilu na nedavnem dogodku H2020 Virtual Brokerage Event on the European Green Deal Call.

K sodelovanju na tem in drugih razpisih, kot tudi drugih projektih, ne nujno raziskovalno-razvojno usmerjenih, vabijo vse zainteresirane. Če bi vas povezava z omenjenim podjetjem zanimala, nas o tem obvestite na elektronski naslov tehnologije@ijs.si in bomo uredili vse potrebno.