11. novembra, 2020

Delavnice in konferenca Ljubljanskega univerzitetnega inkubatorja November – december 2020, svetovni splet

Ljubljanski univerzitetni inkubator (LUI) bo tekom novembra in decembra organiziral spletne delavnice in konferenco, namenjene inovativnim raziskovalcem za iskanje priložnosti njihovih idej in projektov na trgu.

Pod okriljem največje skupnosti za inovacije in znanje na področju surovin, kovin, materialov in naprednih materialov, EIT Raw Materials, bosta potekali:

1.    Osnovna delavnica (11. november 2020, 13:00-17:00prijava)
2.    Nadaljevalna delavnica (2. december 2020, 14:00-18:00prijava)

Udeleženci bodo znotraj EIT Raw Materials lahko deležni svetovanja strokovnjakov, vključno z dostopom do mednarodne mreže, pri čemer bodo na voljo tudi podporne storitve in opcijsko tudi informacije o pridobitvi finančnih sredstev na mehanizmih EIT Raw Materials.

Prav tako bo 24. novembra 2020 med 9. in 15. uro potekala virtualna konferenca Dan inovacij ADRIA 2020 za spodbujanje povezovanja strokovnjakov iz podjetij, raziskovalnih in drugih organizacij na področju primarnih in sekundarnih surovin. Preostali udeleženci bodo tudi iz Hrvaške, Albanije, BiH, Kosova, Črne Gore, Severne Makedonije in Srbije. Prijave sprejemajo preko spletne povezave, kjer so na voljo tudi dodatne informacije.