25. novembra, 2020

Digital ICT Week 30. 11.-4. 12. 2020, svetovni splet

IME DOGODKA: Digital ICT Week

ORGANIZATOR: Luxembourg Chamber of Commerce

TERMIN: 30. november-4. december 2020

LOKACIJA: svetovni splet

OPIS: Z nadvse uspešno izvedbo spomladanskega ICT Spring 2020, bo zaključek leta zaznamovan z nadaljevanjem v razširjeni obliki digitalnega tedna informacijskih-komunikacijskih tehnologij (IKT), ki bo preko spleta povezal zagonska, majhna in srednje velika podjetja, predstavnike institucij in multinacionalnih podjetij ter mentorje.

Seznanitev z najnovejšimi trendi na IKT področju in povezovanje z ostalimi deležniki, bo potekalo preko naslednjih organiziranih vsebinskih sklopov:

1. Spletni seminarji o dostopu do virov financiranja, mednarodnemu povezovanju in oblikovanju strategij majhnih in srednje velikih podjetij.
2. Okrogle mize z uglednimi predstavniki IKT sektorja.
3. Petdnevna dvostranska srečanja za pogovore o možnih poslovnih in raziskovalnih sodelovanjih.
4. Srečanja z mentorji za zagonska podjetja, na katerih bodo podjetniki deležni koristnih nasvetov, povezanih z rastjo njihovega podjetja, dostopa do investitorjev in drugih vsebinah.
5. Tehnološki obiski podjetij in institucij s področja inovacij, kibernetske varnosti in fintech.
6. Podelitev letošnjih priznanj ITone Gala Awards za najboljše prakse.
7. Vzporedno konferenčno srečanje Websummit 2020.
8. Predstavitev luksemburškega vrhunskega superračunalnika MeluXina.

REGISTRACIJA: na dogodek je na voljo vse do 4. decembra 2020 preko prijavne strani.  Udeležba je brezplačna, a v skladu s politiko zagotavljanja kakovosti dogodka in udeležbe, bo v primeru neudeležbe, podjetju obračunan strošek v višini 150 evrov.

DODATNE INFORMACIJE: o dogodku, programu in sodelujočih, si lahko ogledate na uradni spletni strani dogodka Digital ICT Week.