Vljudno vabljeni na delavnico s področja uspešne diseminacije odprtih razpisov EU s področja trajnostnega razvoja in energetske učinkovitosti, 16.2. – 17.2.2015

V okviru mednarodnega projekta Fidias Center za prenos tehnologij in inovacij na Institutu “Jožef Stefan” dne 16. 2. in 17. 2. 2015 organizira delavnico s področja uspešne diseminacije odprtih razpisov EU s področja trajnostnega razvoja in energetske učinkovitosti.

Delavnica je namenjena podjetjem s področja obnovljivih virov in zelene energije ter projektnim partnerjem iz Italije, Francije, Avstrije in Nemčije.

Cilj projekta FIDIAS je okrepitev lokalnih in regionalnih razvojnih načrtov in podjetništva z izvajanjem in vodenjem inovativnih finančnih instrumentov in storitev, ki podpirajo ekološke inovacije in/ali ukrepe trajnostnega razvoja. FIDIAS nudi malim in srednje velikim podjetjem ter finančnim upravljavcem priložnost za povečanje učinkovitosti in dodane vrednosti projektov s pomočjo uveljavljanja intelektualne lastnine, pomoči pri razvoju učinkovitih poslovnih načrtov, sistema za opozarjanje EU financiranja, izobraževanja za zbiranje masovnih sredstev in izboljšanja komunikacijskih spretnosti.

Lepo vabljeni k udeležbi!

88523_Fidias