Delavnica na temo uspešne diseminacije odprtih razpisov EU s področja trajnostnega razvoja in energetske učinkovitosti – FIDIAS

V okviru evropskega projekta FIDIAS, katerega cilj je okrepitev lokalnih in regionalnih razvojnih načrtov in podjetništva z uvedbo inovativnih finančnih instrumentov in storitev, ki podpirajo ekološke inovacije in ukrepe trajnostnega razvoja, smo med 16. in 17. februarjem organizirali dvodnevno delavnico na temo uspešne diseminacije odprtih razpisov EU s področja trajnostnega razvoja in energetske učinkovitosti.
 
Delavnice so se udeležili predstavniki podjetij s področja obnovljivih virov in zelene energije ter partnerji projekta FIDIAS iz Italije, Francije, Avstrije in Nemčije, med predavatelji pa so bili mag. Marjeta Trobec s Centra za prenos tehnologij in inovacij, mag. Milena Černilogar Radež z Ministrstva za infrastrukturo, dr. Igor Milek, SPIRIT Slovenija, mag. Primož Kunaver iz podjetja Primum d.o.o., direktor Eko sklada Milenko Ziherl, direktorica Umanotere mag. Vida Ogorelec, Irena Hlede, izvršni vodja Slovenskega združenja za trajnostno gradnjo, in Polona Lah iz Centra za energetsko učinkovitost Instituta »Jožef Stefan«.
 
 
FIDIAS 035 (Copy)
 
 
FIDIAS 077 (Copy)
 
 
FIDIAS 084 (Copy)
 
 
FIDIAS 112 (Copy)
 
 
FIDIAS 129 (Copy)
 
 
FIDIAS 139 (Copy)