Dnevi odprtih vrat na Institutu “Jožef Stefan” (23.3.-28.3.2015)!

Na Institutu “Jožef Stefan” vsako leto organiziramo tradicionalne Štefanove dneve, ki običajno potekajo konec marca, saj 24. marca praznujemo obletnico rojstva velikega slovenskega znanstvenika, Jožefa Stefana. Za zaključek Štefanovih dni bomo v soboto, 28.3.2015, kot vsako leto, organizirali dan odprtih vrat Instituta “Jožef Stefan”. Zaradi velikega zanimanja za obisk smo dan odprtih vrat razširili na teden odprtih vrat. Po predhodni pisni najavi na ijsobiski@ijs.si bo tako obisk za organizirane skupine možen tudi od 23.3. – 27.3.2015.

Vendar dan odprtih vrat ni edina možnost za ogled Instituta. Vsi zainteresirani si lahko, ob predhodni najavi, zanimivosti Instituta ogledajo katerikoli četrtek v šolskem letu, in sicer v laboratorijih na Jamovi ter na Reaktorskem centru.

V ta namen smo pripravili programe obiskov tako za laboratorije na Jamovi kot tudi za Reaktorski center, kjer oglede omogoča in organizira Informacijski center za jedrsko tehnologijo (ICJT).

Vsi enkratni obiski Instituta so organizirani BREZPLAČNO, saj želimo vzpostaviti pristen stik šolstva z znanostjo.

Več podrobnosti si lahko preberete na www.ijs.si/ijsw/DOV.
Elektronski naslov: ijsobiski@ijs.si.

Prizadevamo si, da bi Institut “Jožef Stefan” aktivno sodeloval pri vzpostavljanju učeče se družbe in razmahu zanimanja otrok, učencev, dijakov, študentov ter odraslih za naravoslovje.

Vašega obiska bi bili izjemno veseli!

_______________________________________________
Dodatne informacije in prijave:
Spletna stran: http://www.ijs.si/ijsw/DOV
Elektronska pošta: ijsobiski@ijs.si
Telefon: +386 1 477 3224

dov2014