Vljudno vabljeni na kooperacijsko srečanje MEET4BUSINESS

Center za prenos tehnologij in inovacij na Institutu ‘Jožef Stefan’ in Mariborska razvojna agencija/Evropska podjetniška mreža vabita na kooperacijsko srečanje MEET4BUSINESS, ki bo potekalo 27. marca 2015 v Gornji Radgoni, s pričetkom ob 12. uri, v okviru 2. Mednarodnega sejma trajnostnih tehnologij in zelenega življenjskega sloga GREEN ter Pomladnega sejma gradbeništva, energetike, komunale in obrti.
 
Sejem, ki zagotavlja dodatno podporo podjetjem pri iskanju mednarodnih poslovnih partnerjev, je odlična priložnost za seznanitev z novostmi s področja zelenih tehnologij, obnovljivih virov energije, gradbeništva in arhitekture, varovanja in sanacije okolja, energetike, komunale in ekologije. Kooperacijsko srečanje predstavlja edinstveno priložnost podjetjem, obrtnikom in zainteresiranim posameznikom za navezovanje stikov in izmenjavo izkušenj s potencialnimi poslovnimi partnerji iz evropskih držav. Podjetja se bodo na podlagi vnaprej izbranih srečanj udeležila individualnih sestankov s potencialnimi partnerji.
 
Na omenjenem dogodku bodo v okviru evropskega projekta FIREMED – Inovativni finančni instrumenti za podporo majhnih in srednje velikih podjetij v energetskem sektorju na področju Mediterana, organizirani tudi individualni sestanki med podjetji in finančnimi operatorji. Zainteresirana podjetja in finančne operatorje vabimo k prijavi na platformo in testiranje storitev Izmenjava znanja in informacij o EU priložnosti, Poslovni načrt za štartnike in Povezovanje MSP in finančnih operatorjev.
 
Prijava na skupni dogodek preko spletne strani: http://mra/een/matchmaking-event-meet4business
 
Podrobnejše informacije:
 
Marko Milenkovič
Mariborska razvojna agencija/Evropska podjetniška mreža
E: marko.milenkovic@mra.si
T: +386 (0)2 333 13 18
 
in
 
Urban Šegedin
Center za prenos tehnologij in inovacij na IJS
E: urban.segedin@ijs.si
T: +386 (0)1 477 32 89
 
Udeležba na dogodku je brezplačna. Rok za prijavo je 20.3.2015.
 
Seznam in profili že prijavljenih se nahaja na naslednji povezavi: http://een.mra.si/index.php?id=556&lang=sl
 
Vljudno vabljeni k udeležbi!
 
 
 
 
logoti green