10. februarja, 2021

BIOKET 2021 1.-19. 3. 2021, svetovni splet

IME DOGODKA: BIOKET 2021

ORGANIZATOR: IAR – The French Bioeconomy Cluster

TERMIN: 1.-19. marec 2021

LOKACIJA: svetovni splet

OPIS: Biomasa predstavlja številne možnosti uporabe na različnih področjih kot so na primer kemija, materiali, prehrana in energija. V navezavi z Industrijo 4.0 in ključnimi omogočitvenimi tehnologijami (KET – Key Enablying Technologies) nudi široko paleto možnosti sodelovanja med podjetji in raziskovalno sfero ter s tem razvojem in tržnemu umeščanju inovativnih in naprednih postopkov, proizvodov in storitev.

Z letošnjo že drugo izvedbo dogodka BIOKET (The BIOeconomy’ Key Enabling Technologies conference) se boste lahko seznanili z aktualnim dogajanjem na področjih kot so obdelava biomase, ekstrakcija, separacija, fermentacija ipd. preko predavanj uveljavljenih strokovnjakov kot videa na zahtevo (VOD – video on demand) med 1. in 19. marcem 2021.

Dodatno boste lahko vzpostavili nove stike s partnerji z udeležbo na 30-minutnih dvostranskih srečanjih med 15. in 19. marcem 2021.

Med udeleženci bodo tako podjetja s področja biotehnologije in kemije, proizvodna in dobaviteljska podjetja, inženirska podjetja in proizvajalci opreme ter predstavniki univerz, raziskovalno-razvojnih in tehnoloških centrov.

Za udeležbo na dogodku se obračuna vstopnina v višini 160 evrov na osebo.

REGISTRACIJA: na dogodek je na voljo do 15. marca 2021 preko registracijskega obrazca.

DODATNE INFORMACIJE: o dogodku, programu in obravnavanih temah, si lahko ogledate na platformi dogodka.