10. februarja, 2021

B2B Software Days 10.-12. 5. 2021, svetovni splet

IME DOGODKA: 6th International B2B Software Days – The future of digital business

ORGANIZATOR: FFG, WKO, TU Wien

TERMIN: 10.-12. maj 2021

LOKACIJA: svetovni splet

OPIS: Virtualna izvedba mednarodnega dogodka s področja programske opreme za podjetja in raziskovalne institucije, bo tudi v šesti izdaji vključevala bogato paleto vsebin.

Tradicionalni nagovori vidnih predavateljev bodo obravnavali teme o digitalni transformaciji industrijskega sektorja, Dunaju kot pametnemu mestu, digitalnih inovacijah, vprašanjem o etiki v navezavi na umetno inteligenco, o novih načinih dela …

Vzporedno se bodo odvijale tematske delavnice, ki se bodo osredotočile tudi na teme programske opreme in vlogo patentov, omrežju LinkedIn, upravljanja človeških virov in iskanje razvijalcev ipd.

Zagonska podjetja za razvoj programske opreme za poslovni sektor se bodo lahko s svojimi idejami in rešitvami pomerila v Pitching Battle pred mednarodnimi investitorji, pri čemer prijave zbirajo do 28. februarja 2021.

Prav tako bodo potekala dvostranska srečanja, preko katerih se boste lahko dogovorili o možnih sodelovanjih, prijavah na projekte in navezali stike z novimi poslovnimi partnerji.

Udeležba je brezplačna.

REGISTRACIJA: na dogodek je na voljo do 5. maja 2021 preko registracijskega obrazca.

DODATNE INFORMACIJE: o posameznih sklopih dogodka si lahko ogledate na prijavni platformi.