25. februarja, 2021

Majska dvostranska srečanja SMM 2021 13.-14. 5. 2021, svetovni splet

IME DOGODKA: Smart Manufacturing Matchmaking 2021 – Virtual Edition

ORGANIZATOR: SPIN – Business innovation support

TERMIN: 13.-14. maj 2021 (prva izvedba), 17.-19. november 2021 (druga izvedba)

LOKACIJA: svetovni splet

OPIS: Letošnja izdaja dvostranskih srečanj SMM 2021 bo potekala v virtualni obliki in bo priložnost za navezovanje stikov s predstavniki podjetij, raziskovalnih centrov in drugih deležnikov, ki so aktivni na področju pametne proizvodnje in Industrije 4.0.

Na dogodku se boste lahko seznanili z najnovejšimi tehnološkimi dognanji, potrebami različnih institucij, kateri so novi postopki v podjetjih in s  kakšnimi izzivi se srečujejo velika podjetja.

Vsebinsko bodo zajete teme kot so napredna proizvodnja, industrijski internet stvari, možnosti uporabe virtualne/obogatene/mešane realnosti v industrijskih procesih, avtonomni roboti, analize masovnih podatkov, umetna inteligenca in strojno učenje, kibernetska varnost, horizontalna in vertikalna integracija itd.

Letošnji dogodek bo izveden v dveh sklopih – prav izvedba bo potekala v maju, druga v novembru. Kot dodatne aktivnosti bodo letos potekali spremljajoči dogodki z organiziranimi poslovnimi misijami, spletnimi seminarji in podobnim.

REGISTRACIJA: na dvostranska srečanja SMM 2021 je za majsko izvedbo odprta do 11. maja 2021 preko prijavnega obrazca. Z omenjeno prijavo boste lahko sodelovali tudi na novembrskih srečanjih.

DODATNE INFORMACIJE: o dvostranskih srečanjih so objavljene na registracijski platformi, medtem ko so aktualne informacije o vseh dogodkih SMM 2021 dostopne na uradni spletni strani.