26. februarja, 2021

IP4You – spletni seminar ”Ideas Powered for Business”

ORGANIZATOR: URSIL, EUIPO

TERMIN: 11. marec 2021, 10:00-11:35

LOKACIJA: svetovni splet

OPIS: Strokovnjaki Urada EU za intelektualno lastnino (EUIPO) in Urada RS za intelektualno lastnino (URSIL) bodo v spletnem seminarju ”Ideas Powered for Business” predstavili uveljavljeno storitev Prva iPrva informacija o intelektualni lastnini – za inovativna slovenska podjetja, pri kateri prejmejo strokovno informacijo in priporočila za upravljanje intelektualne lastnine v podjetju.

Orisane bodo možnosti SME Fund za pridobitev nepovratnih finančnih sredstev za 50 % sofinanciranje osnovne pristojbine za prijavo znamk in/ali modelov pri uradih za intelektualno lastnino znotraj Evropske unije, Uradu Beneluksa in/ali EUIPO.

Dodatno se bodo lahko udeleženci seznanili s spletno aplikacijo ”EasyFilling” za enostavno oddajo prijav za registracijo znamke.

Poleg predstavitev bodo udeleženci lahko aktivno sodelovali z vprašanji na obravnavano tematiko.

Brezplačni virtualni seminar je namenjen malim in srednje velikim podjetjem ter novoustanovljenim podjetjem. Izveden bo v slovenskem in angleškem jeziku.

REGISTRACIJA: Prijava na dogodek je na voljo preko registracijskega obrazca, kjer so na voljo tudi podrobnejše informacije o seminarju in programu. Število mest je omejeno, zato je priporočljiva čim prejšnja prijava.