12. marca, 2021

Bionalle 2021 12. 5. 2021, svetovni splet

IME DOGODKA: BIONALLE 2021

ORGANIZATOR: HealthCapital Berlin Brandenburg, EEN in ostali partnerji

TERMIN: 12. maj 2021

LOKACIJA: svetovni splet

OPIS: Največji nemški dogodek s področja znanosti o življenju in zdravstva, Bionalle, se vrača v majski izvedbi za seznanitev z aktualnimi tehnološkimi rešitvami in številnimi možnosti povezovanja s preostalimi udeleženci.

Konferenčni del bo namenjen razpravi o novih pristopih pri zaščiti živali v znanosti, digitalizaciji v zdravstvu in izkušnjami z DIGA (The Digital Care Act) za zagotavljanje nenehnih inovacij v zdravstvenem sektorju (v Nemčiji), prihodnosti inovativnih materialov na biološki osnovi ter vlogi tehnologij simulacij za potrebe diagnosticiranja, uporabnikom prilagojenih terapij in medicinskih postopkov.

Tekom dogodka se bo možno udeležiti virtualnih srečanj s sogovorniki iz številnih držav po svetu in se dogovoriti za raziskovalno/poslovno sodelovanje, prijave na razpise in druge oblike sodelovanj. Pred dvema letoma se je mreženja udeležilo preko 900 udeležencev iz več kot 20 držav.

Dodatno bo možno sodelovati na virtualni razstavi produktov in storitev, mladi raziskovalci pa se bodo na tekmovanju za Speed Lecture Award pomerili s prelomnimi inovacijami in idejami, ki imajo potencial pomembno vplivati na znanosti o življenju.

Udeležba na dogodku je brezplačna.

REGISTRACIJA: je na voljo do 12. maja 2021 preko registracijske platforme.

DODATNE INFORMACIJE: o dogodku, programu in posameznih vsebinah (razprave, dvostranska srečanja, razstava …) so objavljene na uradni spletni strani dogodka.