26. marca, 2021

EIT Jumpstarter 16. 4. 2021, svetovni splet

EIT Jumpstarter predstavlja mednarodno skupnost in brezplačni program za vse, ki željo svojo idejo popeljati na trg. Preko programa in s strokovno podporo trenerjev in mentorjev, pomagajo podjetnikom in inovatorjem ustvariti poslovni model, po uspešnem preverjanju in trajnostni naravnanosti ideje, pa udeležence spodbujajo  k ustanovitvi podjetja.

Program je usmerjen v zdravstveni, kmetijsko-živilski, surovinski in energetski sektor, vključno z mestnim prometom in predelovalnimi dejavnostmi.

Z razvojem spretnosti in znanja za zagon podjetja, bodo udeleženci deležni tudi nadaljnje podpore pri razvoju podjetja, iskanju potencialnih partnerjev, seznanitvijo z velikimi evropskimi inovacijskimi središči pri vstopu na tuje trge, najbolje ideje pa bodo prejele tudi denarno nagrado.

Za prijavo na natečaj bo 25. marca 2021 med 14:00 in 15:30 organizirana pripravljalna delavnica, za katero je obvezna registracija.

Oddaja poslovnih idej bo možna do 16. aprila 2021 do 23:59 (srednjeevropski čas), izmed katerih bodo 16. maja 2021 izbrane povabili na Bootcamp (junij 2021), v septembru 2021 pa bodo sledila še usposabljanja in veliki zaključek v novembru 2021.

Prijavo na natečaj je možno oddati preko spletne strani EIT Jumpstarter. Dodatne podrobnosti lahko najdete v objavi Ljubljanskega univerzitetnega inkubatorja in v priloženem letaku.