Vabljeni na Dunaj na sejma INTERTOOL in SMART Automation Austria!

Na dunajskem sejmišču bo med 10. in 13. majem 2016 potekal sejem INTERTOOL, edini sejem v Avstriji na področju proizvodnih tehnologij v sektorju obdelave kovin. Sejem se osredotoča predvsem na predstavitev strojev in natančnih orodij za ločevanje in oblikovanje delovnih kosov, pa tudi tehnik, tehnologij in sistemov, ki pripadajo celotni proizvodni verigi. Več kot 230 razstavljavcev iz 10 držav – mnogi izmed njih so vodilni proizvajalci na trgu – uporablja sejem INTERTOOL kot izbrano komercialno platformo, saj so proizvodi in inovacije predstavljeni širokemu spektru obiskovalcev, od predstavnikov avtomobilske industrije ter proizvajalcev orodij in strojev do proizvajalcev jeklenih konstrukcij.
 

 
 
Hkrati s sejmom INTERTOOL bo na dunajskem sejmišču med 10. in 12. majem 2016 potekal sejem SMART Automation Austria. Gre za edini avstrijski sejem na področju avtomatizacijskih tehnologij, glavni poudarek pa je na avtomatizaciji proizvodnje in ostalih procesov. Predstavljeni proizvodi in storitve obsegajo tako posamezne komponente kot celotne sisteme za integrirane avtomatizacijske rešitve, pokrivajo pa celoten spekter proizvodnih področij. Sejma se redno udeležuje približno 270 razstavljavcev iz 14 držav, številni izmed njih so tehnološki pionirji.
 

 
 
V primeru, da se odločite za razstavljanje v okviru katerega izmed navedenih sejmov, nas kontaktirajte. SPIRIT Slovenija namreč ponuja možnost sofinanciranja razstavnega prostora, in sicer za določeno število predregistriranih udeležencev!