28. novembra, 2021

Predstavitve slovenskih podjetij, ponudnikov rešitev na področju robotike in industrije 4.0

V okviru predsedovanja Slovenije Evropskemu Svetu se v Digitalnem razstavišču v BTC centru od 27. novembra do 22. decembra 2021 odvijajo dogodki pod skupnim imenom “Digitalno razstavišče – Tehnologija za ljudi”. Vabimo vas, da si rezervirate čas in se udeležite dogodkov Industrija 4.0 in Robotika”.

Ta ponedeljek, 29. 11., bodo med 9:00 in 11:00 v organizaciji Centra za prenos tehnologij in inovacij na Institutu »Jožef Stefan« potekale kratke “pitch” predstavitve slovenskih podjetij, ponudnikov rešitev na področju robotike in industrije 4.0. Slovenskim in tujim podjetjem bodo predstavili svoja znanja, rešitve, produkte in ekspertize na področju robotike in industrije 4.0.

Kratkih 3-minutnih predstavitev podjetij se lahko zainteresirani udeležijo v živo v ljubljanskem BTCju ali na daljavo. Prijave so obvezne preko te povezave. Predstavitve bodo potekale v angleščini.   

Predstavili se bodo Yaskawa d.o.o., Ubiquity Robotics, d.o.o., Elvez, d.o.o., Kompetenčni center Roboflex, Goap, d.o.o., AXIOM TECH d.o.o., Avastar Automation d.o.o., Podkrižnik d.o.o., VIRS d.o.o., MIEL, d.o.o., Kolektor Sisteh d.o.o., INEL, industrijska elektronika, d.o.o., Etra d.o.o., Plasmadis d.o.o., FANUC Adria d.o.o., INEA RBT d.o.o., Epilog d.o.o.

Vabljeni!