Nemčija vabi na eno največjih konferenc s področja informacijskih tehnologij v zdravstvu

Vljudno vas vabimo k udeležbi na srečanju conhIT Business Meetings 2016, ki bo 20. aprila 2016 v Berlinu v Nemčiji.

ConhIT je med glavnimi evropskimi konferencami s področja informacijskih tehnologij v zdravstvu. Konferenca, ki poteka že deveto leto, bo letos potekala med 19. in 21. aprilom. Združuje proizvajalce, uporabnike in predstavnike političnih in raziskovalnih združenj. Nudi edinstveno priložnost za seznanjanje z novimi dosežki v industriji, izmenjavo informacij in izkušenj. Dogodek privablja več kot 350 razstavljalcev in 600 obiskovalcev vsako leto.

V okviru konference bodo 20. aprila organizirana poslovna srečanja, kjer boste imeli priložnost za srečanje z udeleženci (sestanki B2B oz. R2B) s ciljem iskanja novih sodelav. Organizirani bodo tudi obiski v izbranih nemških podjetjih. Dogodek je namenjen podjetjem, univerzam in raziskovalnim inštitucijam. Glavne teme konference bodo informacijske rešitve v medicinski praksi, programska oprema v zdravstvu, komunikacijske rešitve, telemedicinske rešitve, in medicinska tehnologija v povezavi z IT.

Udeležba na poslovnih srečanjih je brezplačna, vstopnico na samo konferenco pa si lahko brezplačno zagotovite do 29. februarja na spletni strani konference. Udeležbo na sestankih si zagotovite z registracijo in objavo svojega profila. Rok za registracijo je 10. april 2016. Več informacij je na voljo na spletni strani.

coinhit