26. aprila, 2024

Platforma INDUSAC s 100 objavljenimi izzivi

Manj kot pol leta po zagonu je spletna platforma INDUSAC dosegla pomemben mejnik – 100 objavljenih tehnoloških in poslovnih izzivov podjetij iz Evrope in širše. Mednarodne skupine študentov in/ali raziskovalcev se lahko preko platforme prijavijo za njihovo reševanje, podjetja pa na ta način pridobite raznolike in inovativne rešitve. Brez finančnih obveznosti! Študenti namreč prejmejo do 1000 € bruto s strani projekta INDUSAC za uspešno razvito rešitev.

Če bi želeli rešiti vaše izzive na tak način, je postopek preprost:

  1. Prijavite se na platformi INDUSAC kot podjetje (registracija).
  2. Na platformi izpolnite obrazec in oddajte vaš tehnološki ali poslovni izziv, ki je lahko iz kateregakoli področja vašega poslovanja.
  3. Mednarodne skupine študentov in/ali raziskovalcev se bodo prijavile za reševanje vašega izziva s pomočjo motivacijskega pisma.
  4. V začetku poletja izberite skupine, s katerimi boste sodelovali.
  5. Za reševanje izziva je predvidenih 4-8 tednov, rešitev pa lahko uporabite v vaših tehnoloških in/ali poslovnih procesih.

Poleg razvite rešitve boste vzpostavili stik s potencialnimi prihodnjimi zaposlenimi, obenem pa še dodatno povečali mednarodno vidnost vašega podjetja.

Več kot 10 podjetij že sodeluje z več kot 50 obetavnimi mladimi in odzivi so nadvse spodbudni. Pridružite se jim in čim prej oddajte vaš izziv na platformo. Zaradi zbiranja prijav študentov in raziskovalcev do konca maja 2024, priporočamo oddajo izziva pred 9. majem 2024.

Dodatne podrobnosti: