22. januarja, 2018

3. Mednarodni sejem sodobnega zdravstva MEDICAL


 

Vabimo vas 3. Mednarodni sejem sodobnega zdravstva MEDICAL, ki bo potekal v Gornji Radgoni od torka, 17. do četrtka, 19. aprila 2018

 
MEDICAL je odlična priložnost za ciljno predstavitev novosti s področja medicinske opreme in tehnologij, farmacije, alternativnih oblik zdravljenja in preventive. S prikazi vrhunskih tehnologij, praktičnimi medicinskimi pripomočki, strokovnimi nasveti, številnimi delavnicami in predstavitvami privablja poleg strokovne in poslovne publike tudi širši krog obiskovalcev, ki se posvečajo svojemu in zdravju drugih.
 
MEDICAL prinaša aktualne strokovne poudarke in dogajanje. V letu 2018 bo odgovarjal na za vse pomembna vprašanja dolgožive družbe, dolgotrajne oskrbe in celostne obravnave pacienta. Preventiven bo s ponudbo proaktivne skrbi za zdravje na delovnem mestu, spregovoril bo o vključevanju gibalno in senzorno oviranih oseb v vsakdanje življenje, posebna pozornost bo posvečena prikazu inovacij in novih tehnologij v zdravstvu.
 
Dodatne informacije o sejmu MEDICAL so na voljo na spletni strani Pomurskega sejma ter v zloženki MEDICAL.
 
Na sejmu bo sodeloval tudi Center za prenos tehnologij in inovacij na Institutu “Jožef Stefan” s predstavitvijo svojih storitev.
 
Lepo vabljeni.