18. septembra, 2018

Stand-up zajtrk – spoznajmo se in spoznajmo mentorja

IME DOGODKA: Stand-up zajtrk – spoznajmo se in spoznajmo mentorja

TERMIN: 20. 9. 2018 ob 9. uri

LOKACIJA: IJS, sejna soba CTT, soba C86

OPIS: V okviru podpornih storitev inovativnega okolja IJS, vas lepo vabimo na spoznavno, neformalno, enourno druženje ob kavi in rogljičku: “Stand-up zajtrk – spoznajmo se in spoznajmo mentorja”,

ki bo v četrtek, 20. 9. ob 9 uri na IJS, sejna soba CTT, soba C86 – tukaj bodo prisotne spin-out ekipe v nastajanju in drugi podjetni raziskovalci IJS, z nekaj strokovnjaki CTT in zunanjimi strokovnjaki, partnerji CTT.

Dogodek organiziramo v okviru programa subjekta inovativnega okolja za podporo inovativnim, podjetnim raziskovalcem, ki se navdušujete ali celo že udejanjate ideje za trženje tehnologij, z možnostjo ali željo ustanovitve odcepljenih podjetij, oziroma vas morda tovrstne pobude zanimajo.

Namen dogodka je, da se (bolje) spoznamo in vam morda takoj ali kasneje pomagamo z organizacijo mentoriranj in svetovanj ekspertov CTT in zunanjih ekspertov, izkušenih podjetnikov, ki jih združujemo v neformalno mrežo Prijateljev IJS, ki so pripravljeni svetovati mladim ekipam podjetnih raziskovalcev IJS na njihovi poti do trženja tehnologije, potencialno preko odcepljenih podjetij IJS. Prisotni bodo tudi nekateri zunanji eksperti.

 

REGISTRACIJA: Obvezna prehodna potrditev vaše udeležbe do srede, 19. 9. ob 12 uri na elektronski naslov: robert.blatnik@ijs.si – da nam ne zmanjka rogljičev ;).