21. decembra, 2018

Delavnica KET (Key enabling technologies) in zagonsko podjetje – skupaj hitreje naprej

NAZIV DOGODKA: Delavnica KET (Key enabling technologies) in zagonsko podjetje – skupaj hitreje naprej

TERMIN : 11. 1. 2019 ob 10. uri

LOKACIJA: Velika predavalnica na Institutu »Jožef Stefan«, Jamova cesta 39, Ljubljana.

OPIS: Na delavnici bomo predstavili storitve inovativnega podpornega okolja CTT za zagonska podjetja. možnosti dostopa do financiranja, specifično za povezovanje z institucijami znanja – KET centri, vključevanje storitev KET centrov in KET kompetenc v kreiranje poslovnega modela. Na delavnici bomo identificirali interes zagonskih podjetij po specifični KET podpori in podpornih storitvah CTT. Izvedene bodo poskusne (pitch) predstavitve podjetij pred raziskovalci IJS, ki jih zanima možnost sodelovanja s podjetjem. Strokovnjaki Centra za prenos tehnologij in inovacij bodo s komentarji in nasveti pomagali izboljšati predstavitev in povezovali raziskovalce IJS s podjetji.

PROGRAM:

10:00 – 10:05 Uvodni pozdrav in predstavitev storitev inovativnega podpornega okolja CTT za zagonska podjetja.

10:05 – 10:10 Elementi dobre pitch predstavitve za investitorja in kako pripraviti dobro tehnološko ponudbo, ki pritegne partnerja.

10:10 – 11:10 Predstavitve podjetij (5 minutni pitch). Cilj je priprava na dogodek HTH Styria Pitch & Partner 2019). Vsakemu pitchu sledijo komentarji in vprašanja strokovnjakov CTT in    raziskovalcev IJS (5 – 10 min / podjetje).

11:10 – 11:40 Predstavitve IJS in raziskovalcev s poudarki na ponudbi KET (Key Enabling Technologies) za industrijo. Najmanj 3 skupine IJS.

11:40 – 12:10 Moderirano povezovanje med udeleženci – hitra B2R srečanja in mreženje ob kavi. Cilj je pridobiti stične točke za potencialno sodelovanje med podjetjem in raziskovalnimi skupinami.

Dogodke in podporne storitve izvajamo kot subjekt inovativnega okolja Institut Jožef Stefan v Republiki Sloveniji v letih od 2018 do 2019 »SIO 2018-2019«. Storitve so sofinancirane s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javne agencije.

 

REGISTRACIJA IN VPRAŠANJA : Za dodatne informacije v zvezi z dogodkom ali v primeru interesa za udeležbo, smo vam z veseljem na voljo. Pišete nam lahko na tehnologije@ijs.si.