29. marca, 2019

15. mednarodna poletna šola ACACES (HiPEAC) 14.-20. 7. 2019, Italija

IME DOGODKA: Fifteenth International Summer School on Advanced Computer Architecture and Compilation for High-Performance and Embedded Systems

TERMIN: 14.-20. julij 2019

LOKACIJA: Fiuggi, Italija

OPIS: HiPEAC, TETRAMAX in Eurolab4HPC bodo organizirali že petnajsto ponovitev poletne šole v osrednji Italiji za razširjanje naprednih tehnoloških znanj in vzpostavljanju mednarodnih kontaktov.

V enem tednu bodo iz širokega spektra vsebin obravnavane raznolike tematike od arhitekture računalniških sistemov do same programske kode in načinov za njeno izboljšanje. Predavanja bodo izvedla priznana imena kot so Aamer Jaleel (NVIDIA), Gabriel H. Loh (AMD Research), Jakub Szefer (Yale University), Thomas Pawlovski (Micron Technology, Inc.) in drugi.

Po zaključku izobraževanja bodo udeleženci prejeli certifikat, ki je dobro sprejet na nekaterih univerzah na doktorskem izobraževanju. Štirje tečaji po trajanju ustrezajo 27 učnim uram.

Zaradi zagotavljanja kakovosti je število mest omejeno in pri izbiri bo komisija upoštevala načelo pravične razdelitve mest med različnimi državami in institucijami, pri čemer se bo lahko upošteval tudi datum oddaje vloge.

REGISTRACIJA: na poletno šolo je na voljo na spletni strani poletne šoleZa prijave do 12. aprila 2019 bodo na voljo tudi nepovratna sredstva, vendar v omejenem številu. Končni rok za prijavo na poletno šolo je 31. maj 2019.
DODATNE INFORMACIJE: si lahko ogledate na spletni strani, kjer lahko izveste več o programu, predavateljih, lokaciji in stroških. Strošek registracije znaša 1.000 evrov (800 evrov za skupno sobo), pri čemer bo za zgodnje prijave do 12. aprila 2019 na voljo tudi omejeno število nepovratnih sredstev.