Nagrada za najboljšo invencijo / inovacijo s tržnim potencialom v 2014!

Vljudno vabimo k prijavi na nagrado za Najboljšo invencijo / inovacijo s tržnim potencialom iz javnih raziskovalnih organizacij (JRO)!

Prijavitelji so lahko fizične osebe ali skupina avtorjev, od katerih mora biti vsaj en avtor zaposlen na JRO. K prijavam še posebej spodbujamo raziskovalce s podjetniškimi idejami in tehnologijami, za katere verjamejo, da imajo možnost razvoja in trženja preko odcepljenega podjetja ali licenciranja industriji. Tehnologije so lahko v zgodnejših fazah razvoja, pomemben je tržni potencial in možnost razvoja poslovnega modela. Pri razvoju poslovnega modela in pripravi vloge za nagrado je zagotovljena pomoč in podpora s strani Centra za prenos tehnologij in inovacij na Institutu Jožef Stefan.

Vloge in predstavitve prijaviteljev ocenjuje mednarodna komisija investitorjev in tržnikov visokih tehnologij. Finalni izbor in slavnostna podelitev nagrad bo 17. septembra 2014 na 7. Konferenci o prenosu tehnologij in Dnevu inovativnosti na Brdu pri Kranju.

Prijavna dokumentacija je objavljena na spletni strani konference.

Rok za oddajo pisnih vlog je 20. avgust 2014. Denarni sklad za nagrado je 2.000 EUR!

Vprašanja in vaš interes za udeležbo na pripravljalno delavnico sprejemamo na: tehnologije@ijs.si ali na CTT, tel. 01 477 32 24