Kapital za tržni preboj izumov in raziskav – Iniciativa Start:up Slovenija in CTT!

Znanstveniki in raziskovalci! Za komercializacijo oz. tržni preboj vaših izumov in raziskav to jesen odpirata vrata dva nova podjetniška pospeševalnika – Start:up Geek House in Go:Global Slovenia. Po vzoru najboljših pospeševalnikov iz tujine zagotavljata 50.000 € ali 200.000 € kapitala prek razpisov SK50 in SK200, vrhunske startup mentorje, intenziven program usposabljanja, delovni prostor in celotno administrativno-razpisno podporo.

Vabimo vas, da se udeležite predstavitvenega dogodka v torek, 9. septembra 2014, s pričetkom ob 14. uri, v glavni sejni sobi Instituta ”Jožef Stefan”.

Na dogodku boste dobili vse ključne informacije o prijavi na razpis, pogojih sodelovanja v obeh pospeševalnikih ter o programih za spodbujanje podjetništva na nacionalni in lokalni ravni. Na predstavitvi bomo odgovorili tudi na najpogostejša vprašanja in dileme znanstvenikov, raziskovalcev in podjetnikov, ki se odločajo za prijavo v pospeševalnika. Če imate v zvezi s tem kakršnokoli vprašanje, nam ga pošljite na info@startup.si.

Program

13.30 – 14.00 Registracija in prihod udeležencev

14.00 – 15.00 Predstavitev razpisov SK50 in SK200, pogojev sodelovanja ter novih podjetniških pospeševalnikov
Podrobna predstavitev obeh razpisov za pridobitev kapitala v višini 50.000 € ali 200.000 €, pogojev sodelovanja ter podrobnosti o financiranju s konvertibilnim posojilom ali javno lastniško investicijo. Predstavitev programov obeh novih podjetniških pospeševalnikov Start:up Geek House in Go:Global Slovenija, ki z vrhunskimi startup mentorji in ostalo infrastrukturo zagotavljata vse potrebno za uspešen zagon in globalizacijo startup podjetja.

Blaž Kos, Iniciativa Start:up Slovenija

15.00 – 15.30 Odgovori na vprašanja
Odgovori na vprašanja udeležencev ter vprašanja prispela na elektronski naslov info@startup.si.

Blaž Kos, Iniciativa Start:up Slovenija

15.30 – 16.00 Druženje ob kavi

Število mest na dogodku je omejeno zato vljudno naprošamo za spletno prijavo.

Organizatorij dogodka:
– Iniciativa Start:up Slovenija
– Center za prenos tehnologij in inovacij na Institutu “Jožef Stefan”
– Slovenski podjetniški sklad
– Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo